EL NOSTRE SISTEMA

A MOV/MENT entenem que cada cos és únic, i per això oferim un enfocament personalitzat per als nostres clients. Creiem en la importància de conèixer cada persona, entendre les seves metes i necessitats específiques per crear un programa d’exercici veritablement efectiu. Per això, abans de començar un entrenament individual al nostre estudi o en grup a les activitats de Pilates Mat, faràs una avaluació personal amb els nostres professionals. A més, fem reunions internes setmanals, on el nostre equip posa en comú els avenços i canvis que experimenten els nostres clients per actualitzar i ajustar els programes d’exercicis tant a l’estudi com en sala.

Avaluació personal

Al cor del nostre sistema es troba una detallada avaluació personalitzada que realitzem a cada nou client. Aquesta avaluació ens permet comprendre el teu nivell de condició física actual, identificar àrees de preocupació o metes específiques i entendre qualsevol historial de lesions que puguis tenir. Aquest procés és essencial per dissenyar un programa d’entrenament que s’adapti tan bé com sigui possible a tu i establir uns objectius realistes.

Opcions d'entrenament

Oferim dues opcions principals d’entrenament: entrenament individual o en fórmula dupla amb les màquines de Pilates i Gyrotonic® al nostre estudi i classes en grup de Pilates Mat a la sala. En el cas de l’entrenament individual, la personalització és màxima, ja que cada sessió s’adapta completament a les vostres necessitats i metes personals. Per a aquells que prefereixen la dinàmica de les classes en grup, també garantim una atenció personalitzada, ajustant les sessions segons els requisits específics de cada grup.

Rehabilitació, Enfortiment i Flexibilitat

Ja sigui que estiguis buscant rehabilitació de lesions, enfortiment muscular o millorar la teva flexibilitat, el nostre equip és aquí per guiar-te. La informació recopilada durant la teva avaluació personalitzada és la base sobre la qual construïm el vostre programa de Pilates. Això assegura que cada exercici realitzat a les nostres instal·lacions contribueixi de manera òptima a les teves metes individuals.

Beneficis del nostre sistema

Resultats efectius: El nostre enfocament personalitzat garanteix resultats efectius i duradors.
Prevenció de lesions: En adaptar els exercicis a les vostres necessitats, treballem per prevenir lesions i promoure una salut òptima.
Motivació contínua: En conèixer les teves metes, podem mantenir alta la teva motivació en proporcionar programes de Pilates que siguin desafiants i gratificants alhora.

A MOV/MENT no només trobaràs un lloc per practicar Pilates, sinó un equip compromès a ajudar-te a assolir els teus objectius de manera segura i efectiva. Uneix-te a nosaltres i descobreix com el Pilates pot transformar el teu benestar físic i mental!