QUÈ ÉS MOV/MENT

MOV/MENT és un espai únic a la Garriga on la passió pel ball i el compromís amb la salut s’uneixen.
Inspirats en el moviment, cultivem ment i cos. Experimenta l’alegria del ball i els beneficis del Pilates, tots dos guiats pels millors professionals. Descobreix la sinergia entre l’expressió corporal i el benestar mental, on el moviment allibera el teu màxim potencial.
Explora l’equilibri perfecte entre moviment, ment i salut a MOV/MENT!

Pilates i més

Oferim sessions de Pilates Mat en grup on la força i la flexibilitat s’integren en un ambient relaxat i
acollidor. A més, al nostre estudi, equipat amb les millors màquines de Pilates i Gyrotonic®, oferim sessions individuals amb especialistes altament qualificats que personalitzen cada exercici segons les teves necessitats i objectius. Ja sigui que busques enfortir el teu cos, millorar la teva postura o rehabilitar lesions, el nostre enfocament personalitzat t’ajudarà a assolir les teves metes de benestar.

Ball

Submergeix-te al món del ball en parella o individual a la nostra escola de ball. Tant se val si ets principiant o avançat; el nostre equip de professors et guiarà a través de classes divertides i dinàmiques on milloraràs la teva tècnica. Descobreix l’alegria del swing, deixa anar l’expressió del blues, sent el ritme de la salsa i connecta amb la música d’una manera única. A MOV/MENT, no només aprens a ballar, sinó que també experimentes la connexió que el ball crea entre les persones.

A MOV/MENT, creiem que el moviment és vida. Uneix-te a nosaltres per explorar, aprendre i créixer a través del ball i el Pilates. Prepara’t per descobrir el potencial transformador de MOV/MENT!